‘Els Verds i Ecopacofistes’ es reuneixen amb l’Associació de Veïns de Montesol i Adjacents de l’Eliana

Ahir, dimecres 20 d’abril, es varen reunir alguns membres de la candidatura ‘Els Verds i Ecopacofistes’, encapçalada per Pura Peris, amb Javier Belmonte, president de l’Associació de Veïns de Montesol i Adjacents de l’Eliana.

José García

L’objectiu d’este encontre era “recollir i compartir les propostes que l’associació volia traslladar de cara a les properes eleccions a la nostra formació”, segons ha explicat Pura Peris. Baix un clima d’absoluta cordialitat, els distints candidats presents i el president d’esta associació debatiren punt per punt les propostes que hi havien al damunt de la taula.

“Són propostes que qualsevol candidat que es presente a unes eleccions locals podria assumir perfectament en el seu programa electoral; almenys, a la nostra candidatura així ens ho sembla, ja que analitzades totes podem concloure que coincideixen amb els tres eixos fonamentals del nostre programa electoral, una Eliana participativa i transparent, una Eliana sostenible i una Eliana del benestar social. Sens dubte tindran reflexe al nostre programa electoral” va manifestar la canddata d’esta formació política a l’alcaldia de l’Eliana, Pura Peris.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà