El candidat a l’alcaldía per ‘Coalició Compromís’ es reuneix amb representats de l’Associació de Veïns de Montesol

El Camp de Túria
El candidat a l’alcaldia de l’Eliana amb la ‘Coalició Compromís’ per l’Eliana, Ximo Real, i el miembro de la lista electoral Manolo Montaner  s’han reunit amb l’Associació de Veïns de Montesol (AVM) per donar-los a conèixer el programa electoral d’este partit.

José García

En la reunió, els dirigents polítics de la ‘Coalició Compromís’ i de l’AVM constataren la coincidència coincidència en quasi totes les reivindicacions dels veïns, segons manifesten fonts d’esta coalició d’esquerres, valencianista i ecologista.

Els candidats de Compromís han proposat propiciar que una part de les inversions municipals siguen decidides pels veïns, mitjançant el Consell de Participació Ciutadana, així com subscriure un document de compromisos i actuacions de legislatura amb esta associació.

L’AVM de l’Eliana es va constituir al 1993, està implantada a tot el terme municipal, compta amb més de 300 socis i és la més antiga, nombrosa i activa al municipi. A més participa en iniciatives supramunicipals com ANAITA, coordinadora estatal contra els sorolls i riscos dels avions fora de ruta, i també en la Coordinadora per la Defensa dels Boscos del Túria, entre altres.

Ximo Real defensa “un projecte de ciutat més integrador, on les decisions estiguen d’acord a les necessitats reals i quotidianes del veïnat i que les inversions siguen distribuïdes equitativament en tots els barris amb criteris d’equitat i eficiència pressupostària”.

Des de la ‘Coalició Compromís’ “s’aposta per un canvi de polítiques i de com s’ha de distribuir les inversions anuals que planifica el consistori, dirigint tots els esforços en millorar la qualitat de vida dels habitants de l’Eliana, deixant-se de grans inversions en època de crisi i fent actuacions concretes per barris que donen resposta a les demandes diàries que reclama la ciutadania”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà