PSPV-PSOE i EUPV anuncien la renovació del seu pacte de govern a l’Eliana

Portaveus dels grups municipals PSPV-PSOE i EUPV de l’Eliana han anunciat que signaran esta setmana un “Pacte de Legislatura per la Majoria Social Progressista de l’Eliana” amb l’objectiu de “crear un govern estable i cohesionat, que atenga a l’interès general i les demandes i requeriments de les immensa majoria dels veïns del nostre municipi”.

José García

D’esta manera, els dos grups municipals renovaran el pacte de govern que vénen subscrivint des de 1996 i que reflecteix, segons els seus dirigents, “un treball coherent, seriós, amb prioritats ben definides i demostrada capacitat de gestió que ha sigut reconegut i valorat per la majoria progressista de l’Eliana en les eleccions del passat 22 de”maig .

Este acordha rebut el vist-i-plau dels caps de llista del PSOE, José María Ángel, i d’EUPV, José lorente. “Apostem per un govern municipal d’esquerres sòlid i fort; amb majoria estable, que potencie i compte amb la participació de tots. Volem continuar impulsant el desenvolupament social, econòmic i territorial de l’Eliana; ocupant-nos amb eficàcia i diligència de la gestió dels serveis públics municipals i de les grans i les xicotetes coses del nostre poble”, han coincidit els dos dirigents polítics.

“Ambdues forces polítiques hem concorregut a les eleccions amb programes electorals que, encara que presenten lògiques i legítimes diferències, resulten complementaris per a la millora de les condicions de vida dels veïns de l’Eliana, i per a la recerca d’una societat més justa, equitativa i solidària”, afirmen els representants de PSOE i EUPV.

“La prioritat política del nostre govern serà l’ocupació, sobretot entre els joves. Ens comprometem a apostar per polítiques socials que corregisquen desigualtats, a mantenir els nostres espais públics com llocs de trobada i convivència, a potenciar una Eliana sostenible amb un model econòmic al servei de les persones. En definitiva, una Eliana socialment avançada, que treballa per una cultura transformadora i que se centra en el ciutadà”, conclouen.

 

1 Comment
  1. “Immensa majoria”? Permitiu-me que ho dubte. Un regidor més que el Partit Popular… i combinant-vos. Això no representa una “immensa majoria” dels veïns de L’Eliana, sinó una petita minoria.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà