Les proves d’accés al mitjà i superior d’FP seran l’1 i 2 de juliol en l’IES l’Eliana

IES l'Eliana Camp de Túria

El període d’inscripció estarà obert del 25 al 29 de maig        

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat les proves d’accés als cicles formatius de Formació Professional de grau mitjà i grau superior per als pròxims dies 1 i 2 de juliol. Aquestes proves, dirigides tant als alumnes de l’Escola de Formació d’Adults (EPA) de l’Eliana que s’estan preparant com a les persones que es presentaran per lliure, donen accés a cursar estudis d’FP a aquells aspirants que, encara que no disposen dels requisits acadèmics, les superen.

Les proves d’accés seran presencials si les autoritats sanitàries ho permeten i es desenvoluparan tenint en compte les instruccions de separació entre els aspirants i posant en marxa els protocols de desinfecció i neteja fixades per a garantir la seguretat tant de l’alumnat com del professorat en el moment de realitzar els exàmens. En el cas de l’Eliana els exàmens d’accés a cicles formatius tant de grau mitjà com superior se celebraran en l’Institut d’Educació Secundària.

El termini d’inscripció en les proves és del 25 al 29 de maig. La Conselleria d’Educació, davant la situació originada per la pandèmia de COVID-19, i amb la finalitat d’evitar desplaçaments per a presentar les sol·licituds en els centres docents, ha habilitat la possibilitat de remetre-les per correu electrònic a la secretaria dels centres docents on es vol fer la prova.

La regidora d’Educació, Eva Santafé, ha insistit en “la importància de convocar aquestes proves per a no deixar arrere a ningú a nivell educatiu” i ha recordat que l’Ajuntament ha posat també a la disposició dels veïns i veïnes el telèfon 96 275 80 30, extensió #520, per a aclarir qualsevol dubte sobre aquest tema amb l’objectiu de facilitar els tràmits electrònics.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà