L’Eliana Ciutat Educadora celebra amb un vídeo el final de curs

La tradicional gala per fer reconeixements a alumnat i professorat s’ha suspés enguany

El passat 19 de juny es va donar per conclòs el curs escolar 2019/2020, un any que romandrà en la memòria de la comunitat escolar a causa de les atípiques condicions en les quals ha transcorregut l’últim trimestre degut a la pandèmia de Covid-19.

Arribades aquestes dates, ja al final del mes de juny, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Eliana des de fa alguns anys celebra una gala en la qual s’ha reconegut la labor de docents i alumnat. Enguany, per raons òbvies, no ha pogut dur-se a terme l’acte i, des de l’àrea d’Educació, s’ha publicat un vídeo en el qual participen docents de tots els centres de la localitat.

En el vídeo, la regidora Eva Santafé dedica el Premi Especial L’Eliana Ciutat Educadora a tota la comunitat escolar amb motiu de l’exemplar comportament de totes les parts, famílies, professorat i sobretot xiquets i xiquetes, per a poder concloure el curs de manera positiva.

Per part seua, l’alcalde Salva Torrent, després d’expressar també el seu agraïment sobretot a l’alumnat, va aprofitar per a desitjar als estudiants de segon de batxiller molt d’ànim i molta sort enfront dels exàmens de les Proves d’Accés a la Universitat que tindran lloc els dies 7, 8 i 9 de juliol. Va acabar el primer edil amb un missatge d’esperança de cara al curs 2020-2021, oferint l’ajuda del consistori en tot el que estiga al seu abast i desitjant unes bones i merescudes vacances.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà