S’apliquen noves millores en el control de les plagues al municipi

L’Ajuntament de L’Eliana ha adjudicat recentment el servei d’abastiment d’aigua i clavegueram i, entre les responsabilitats que formen part d’eixa empresa, està fer-se càrrec dels tractaments de control de plagues en la xarxa de clavegueram de L’Eliana.

José García

Amb eixa adjudicació hi ha algunes millores i una modernització en el control de plagues, com és el cas de la lluita contra panderoles i roedors als col·lectors del nostre municipi. En el primer tractament de xoc contra panderoles, realitzat sobre la totalitat del municipi, s’han emprat insecticides d’alta durabilitat d’acció i comprovada eficàcia, tant sobre panderoles adultes com en estat ninfal, que minimitzen la fugida d’estos insectes i la consegüent alarma social.

En el cas dels roedors, s’ha optat per un primer tractament de xoc i, posteriorment, es va a generar un mapa sanitari que permeta intensificar els tractaments en aquelles zones que presenten una major problemàtica. Una vegada aplicat este primer tractament, s’ha constatat pel departament de Serveis Municipals una considerable reducció del nombre d’avisos que en les mateixes dates d’anys anteriors.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà