La Plataforma d’Afectats per les Hipoteques es concentra d’avant de l’oficina de Bankia de l’Eliana

Concentració PAH Camp de Túria a l'oficina de Bankia en L'Eliana

 

Este mati la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques (PAH) del Camp de Túria es concentra davant la sucursal de Bankia de la població de l’Eliana. Unes 25 persones han acompanyat en la protesta Miriam, veïna d’esta població del Camp de Túria, que afronta un procés de desnonament de la seva vivenda.

 

Pau Tineo

 

Des de la PAH han volgut denunciar la postura de Bankia de l’Eliana respecte al cas de Miriam, un nou exemple en el qual es va deixar de pagar la hipoteca de l’habitatge en no tenir ni treball ni recursos econòmics per fer-li front, iniciant un dur i llarg procés de presentació dels requeriments burocràtics exigits legalment per a obtenir la dació en pagament. Segons expliquen els membres de la PAH, “des de l’oficina de Bankia de l’Eliana, després d’estudiar la informació presentada, es va contestar de forma verbal, negant-li a Miriam la possibilitat de condonar-li el deute a canvi de l’entrega de l’habitatge”.

 

En una primera instància, la PAH demanda que se li confirme oficialment i per escrit la no admissió de la dació en pagament, per aíxi poder presentar eixe document davant del jutje i, d’eixa manera, poder continuar amb el procés de reclamació. Des del col·lectiu han confirmat a InfoTúria que el treball de suport a Miriam “no es detindrá fins aconseguir l’objectiu final: la dació en pagament”.

2 Comments

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà