Marisa Marín dona els seus llibres sobre educació a la Biblioteca de l’Eliana

l'eliana

Els exemplars dels seus títols “A ti que te quiero ayudar a educar” i“Disfruta de tu bebé y desarrolla su inteligencia” es podran consultar en els fons municipals

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat una recepció aquest matí a Marisa Marín, cofundadora del Col·legi IALE. L’acte ha estat presidit per l’alcalde, Salva Torrent, i ha comptat amb la presència dels edils d’Educació, Eva Santafé i de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche.

Marín ha fet lliurament, en el Saló de Plens, de diversos exemplars del seu últim llibre publicat “A ti que te quiero ayudar a educar” que al costat del seu segon títol “Disfruta de tu bebé y desarrolla su inteligencia” tindran com a destí la Biblioteca. La que fora directora del IALE, s’ha mostrat molt agraïda al consistori per la seua recepció en una data tan assenyalada per a totes les dones com és el 8M.

El primer edil ha agraït la seua aportació als fons municipals i ha reconegut la seua figura pionera en l’àmbit de l’educació de qui ha sigut mestra de moltes generacions d’elianers i elianeres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà