El barranc de Mandor tindrà una via de ciclovianants entre la Torre del Virrei i el carrer Terranova

barranc mandor projecte

L’Ajuntament licitarà les obres per 260.000 euros

L’Ajuntament de l’Eliana ha presentat hui el projecte de la nova via de ciclovianants en el barranc de Mandor. La licitació, que es realitzarà en les pròximes setmanes, té un pressupost de 260.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos. Aquest projecte buscarà servir de defensa contra les inundacions, recuperar aquest espai ambiental i paisatgísticament i actuar com a element de vertebració del territori i de connexió social.

La primera fase, que afectarà la meitat de l’extensió del barranc, es prolongarà entre el camí de la Torre del Virrei i el carrer Terranova, a l’altura del pont d’FGV, i comptarà amb un ample d’actuació de 2,40 metres amb una passarel·la de fusta. El projecte inclourà també la integració paisatgística amb la plantació d’arbratge i arbustives de ribera i senyalística informativa i de delimitació d’ús i trànsit.

La nova via de ciclovianants generarà connectivitat amb altres camins transversals del municipi com són el jardí de la travessia Rosers, la zona d’esplai caní, el Bosc de la Benvinguda, els horts socials, el pas inferior de General Pastor, la plaça de l’Estació i el carrer Verge del Perpetu Socors.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà