El Consell i l’Eliana renoven els cursos per a certificar persones expertes en l’ús de pólvora

La vigència del conveni serà de quatre anys

El Consell ha prorrogat quatre anys més el conveni de col·laboració entre la Conselleria de Justícia i Interior i l’Ajuntament de l’Eliana per a l’organització de cursos de formació perquè consumidors i consumidores siguen reconeguts com a persones expertes (CRE) en l’ús d’articles pirotècnics. La vigència del conveni serà de quatre anys.

La formació va dirigida i orientada a la conscienciació ciutadana dels possibles riscos que poden derivar-se d’una inadequada utilització dels productes pirotècnics i, fonamentalment, a la prevenció, articulació i divulgació dels protocols d’actuació en cas d’accident durant la celebració de les seues festivitats religioses, culturals o tradicionals.

En este sentit, els cursos també versaran sobre la prevenció, articulació i divulgació dels protocols d’actuació en cas d’accident durant la celebració de les seues festivitats religioses, culturals i tradicionals.

La Conselleria de Justícia i Interior és l’encarregada de desenvolupar les funcions de control i supervisió sobre el temari, exàmens, assistència de l’alumnat als cursos i qualsevol altra qüestió que considere necessària per a la correcta aplicació de la normativa vigent sobre la matèria. A més, s’encarregarà de l’expedició del certificat acreditatiu de la formació rebuda.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà