La Policia Local de Llíria va realitzar 19.503 servicis l’últim any

junta seguridad lliria

Va realitzar un total de 77 detencions en 2023

La Policia Local de Llíria ha presentat la seua memòria anual corresponent a l’any 2023 en l’última Junta Local de Seguretat Ciutadana. La reunió va comptar amb la presència del subdelegat del Govern a València, José Rodríguez, al costat de l’alcalde Joanma Miguel, el regidor de Protecció Ciutadana, Francesc Fombuena, i representants dels grups polítics municipals, així com els comandaments dels diferents cossos policials.

En el passat exercici, la Policia Local va realitzar 19.503 servicis. Del total, 6.805 correspon a actuacions relacionades amb la protecció ciutadana, un 17,79% més que l’any anterior.

“En l’àrea de trànsit, també s’ha produït un augment significatiu dels servicis policials, que han passat de 5.240 a 7.495. L’augment dels controls ha permés reduir un 10% el nombre d’accidents en el municipi, de 329 a 302, i també han baixat les persones detingudes per delictes contra la seguretat viària, de 40 a 15”, ha explicat el regidor Francesc Fombuena

Per qüestions de seguretat ciutadana i del trànsit, la Policia Local va realitzar un total de 77 detencions en 2023.

El responsable municipal de Protecció Ciutadana també ha destacat “altres importants servicis que presten els agents locals com els relatius al compliment de les ordenances municipals que s’han incrementat un 4,4%; les tasques d’assistència en situacions d’emergència, un 37,6% més que el 2022; i les labors d’informació a la ciutadania i altres administracions que han passat de 1.516 a 2.497”.

A més, es van dur a terme 123 intervencions relacionades amb menors i 180 del programa VioGén d’atenció i protecció de les dones maltractades. Igualment, s’han dut a terme activitats en col·legis i dirigides a persones majors sobre diversos temes.

D’esta manera, Francesc Fombuena ha volgut agrair “la labor i professionalitat de la Policia Local, al costat d’altres cossos, per a garantir la seguretat i el benestar dels nostres veïns i veïnes, a més de la col·laboració ciutadana l’ajuda de la qual resulta sempre fonamental en la prevenció per a evitar uns certs delictes”.

L’alcalde ha informat que en la Junta Local de Seguretat Ciutadana “també es van abordar els pròxims esdeveniments multitudinaris que se celebraran a la nostra ciutat, per a coordinar i planificar entre totes les forces de seguretat les Falles, les festes de Sant Vicent i el Festival Túria Music, així com altres assumptes com el protocol VioGén i punts violeta”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà