L’Eliana reforça els tractaments contra plagues en la xarxa de clavegueram

plagas

Amb dos tractaments més en juliol i octubre

L’Ajuntament de l’Eliana continua amb els seus tractaments contra plagues en tot el terme municipal. Així, Hidraqua, l’empresa concessionària de la gestió del Cicle Integral de l’Aigua a l’Eliana, és l’encarregada de fer els treballs pertinents per a evitar la proliferació de panderoles i rosegadors en el municipi.

D’aquesta manera, els esforços se centren en tota la xarxa de clavegueram municipal per a posar fi a aquestes plagues que provoquen incomoditats als veïns i veïnes de l’Eliana. El tractament que va començar el mes de maig passat, continuarà amb dos reforços en els mesos de juliol i octubre. Per aquest motiu, es poden veure alguns registres amb una marca en les trapes del clavegueram.

No obstant això i per a evitar la proliferació de plagues, qualsevol persona que observe plagues en el seu entorn pot informar a través dels canals de comunicació oficials. Poden realitzar-se a través de la Línia Verda de l’Ajuntament de l’Eliana o a través dels canals d’atenció al client d’Hidraqua. Aquests són els números de telèfon 911774090 o el 900210100 en horari de dilluns a divendres de 08:00 a 21:00 hores o bé es pot utilitzar el canal de WhatsApp d’Hidraqua en el mateix horari en el número de telèfon 689624646.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà