Exposicions, concerts i conferències per a celebrar la Segona República

L’Ajuntament de L’Eliana organitza activitats culturals gratuïtes durant tot el mes d’abril

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat una sèrie d’esdeveniments amb l’objectiu de commemorar la Segona República. A partir de demà i durant el mes d’abril, els veïns del municipi podran gaudir de les diferents activitats gratuïtes culturals programades.

El grup ‘Camí de Trobada’ oferirà demà un concert en el Centre Sociocultural a les 19.30 hores per a inaugurar l’exposició ‘La modernitat republicana a València. Innovacions i pervivències en l’art figuratiu’ del MuVim, en el qual es ret homenatge al període transcorregut entre 1928 i 1942. Està exposició estarà oberta al públic fins al 28 d’abril, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

El divendres 31 es presentarà el llibre ‘L’Espanya del Maqui (1936-1965)’ del elianer José Antonio Vidal Castaño a l’Escola de Persones Adultes (EPA) a les 19.00 hores. A més de la presència de l’autor, a l’esdeveniment acudiran l’alcalde de L’Eliana, Salva Torrent, i Justo Serna, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de València i qui es farà càrrec de la presentació.

El 6 d’abril a les 19.30 hores, en la Sala de debat Pep Torrent, Marc Baldó Lacomba, catedràtic d’Història Contemporània de la UV, presentarà la conferència ‘Republicans espanyols a Mauthausen’ amb la presència de Salva Torrent i José Antonio Vidal Castaño.

Així mateix, el Cor de l’Eliana oferirà un ‘Concert per la República’ el dilluns 10 d’abril a les 19.30 hores en el Centre Sociocultural.

Per a tancar els actes del mes de la República, Kike Escrivá, Vicent Rubio i Josep Lluís Coll, donaran la conferència ‘1937-1958: El camí cap a l’independència de l’Eliana’ el 27 d’abril a les 19.30 hores en la Sala de debat Pep Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà