Nacho Rodilla inaugura els Jocs Esportius de l’Eliana

Jocs Esportius l'Eliana
L’alcalde de l’Eliana, Salva Torent, Nacho Rodilla i la regidora Concha Montaner.

La quinzena esportiva que tancarà amb la Volta a Peu

Prop de 1.500 amants de l’esport participen durant aquesta setmana en els Jocs Esportius de l’Eliana, amb el retorn després de dos anys dels més consolidats de la província de València. Una cita que va estar inaugurada ahir per l’exjugador del Pamesa València i internacional amb la selecció espanyola de bàsquet, Nacho Rodilla, qui va prendre la flama olímpica del peveter després d’un acte d’obertura que va comptar també amb l’actuació del monologuista Ismael Galán, el mentalista Aryel Altamar i les veus de l’Escola Coral de l’Eliana.

Durant els pròxims dies, el poliesportiu de l’Eliana acollirà competicions, exhibicions i tornejos de 12 modalitats esportives. Aquesta primera setmana se celebrarà la fase de grups mentre que la segona estarà reservada per a les fases finals, i l’acte de lliurament de trofeus tindrà lloc el divendres 29.

Aquesta 49 edició tindrà com a punt i final la 10K Volta a Peu el dissabte 30, per a la qual les inscripcions continuen obertes a través de la plataforma Sportmaniacs fins al dimecres 27 a les 23.59 hores o fins al mateix dia de la prova sense samarreta.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, va destacar la trajectòria i evolució d’aquesta cita esportiva que l’any vinent complirà mig segle d’història i que se celebra en un entorn renovat en el qual l’Ajuntament ha invertit més d’un milió d’euros al llarg de 2021 i en el qual està previst escometre altres millores com la coberta del trinquet, la pista d’atletisme i l’edifici tatami que es destinarà a les arts marcials.

“Convidem a la ciutadania a retrobar-se en aquests dies amb veïns i amb l’esport, apostant per una competició sana, basada en l’amistat entre conciutadans”, ha declarat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà