La ‘nova’ Telepobla amplia la seua programació i la plantilla

L’Ajuntament signa el contracte amb Desvanits Produccions per 105.000 euros

L’Ajuntament de la Pobla ha signat el nou contracte de la televisió local amb l’empresa Desvanits Produccions per dos anys prorrogables dos més. Amb la nova adjudicació, el cost de Telepobla es manté amb la mateixa partida pressupostària de 105.000 euros, però augmentarà la programació i el personal ja que se subroguen els dos tècnics i s’amplia la plantilla amb tres periodistes més.

La programació de Telepobla mantindrà l’informatiu setmanal ‘Dijous Notícies’ i el programa d’esports quinzenal ‘En Joc’ que venia fent-se fins ara i recupera el programa d’entrevistes ‘Parlem’ que portava mesos sense emetre’s. A més incorpora noves propostes com el programa ‘Què, qui com?’ de foment del valencià, ‘Les Nostres Festes’ per a donar protagonisme tant a les festes patronals i les falles com a totes aquelles entitats socials i veïnals que organitzen activitats festives al municipi. Entre els nous programes es troba també ‘La Pobla a escena’, ‘El Debat’ i ‘Associa’t’.

L’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, espera que servisca per a atraure cada vegada un public més ampli. “Telepobla és el mitja de comunicació més potent que tenim a la Pobla, amb molts seguidors a la localitat i a la comarca on és un referent audiovisual i amb vocació, juntament amb la ràdio local de convertir-se en un canal de vertebració comarcal”.

L’adjudicació definitiva arriba 9 mesos després d’iniciar el procés de licitació el mes de gener. Aquest procés va ser recorregut per una de les empreses licitants a qui el tribunal va desestimar totes les al·legacions i va donar la raó a l’Ajuntament sobre la legalitat de la licitació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà