Aproven el projecte de drenatge a les urbanitzacions de l’est de la Pobla

carrer ferrero belda LA POBLA

La Generalitat assumirà el finançament de l’obra que ascendeix a 1.987.192 euros

La Pobla de Vallbona ha rebut la comunicació de la Generalitat amb l’aprovació del projecte de construcció del drenatge a les urbanitzacions de la zona est del municipi i que afecta també una zona residencial de San Antonio de Benagéber i el terme de Bétera..

El projecte està valorat en 1.987.192 euros i ha de donar solució a l’acumulació d’aigua que patixen les urbanitzacions Sant Martí, Les Penyes i Montesano en la zona de la Malladeta de la Pobla de Vallbona.

La Conselleria assumirà la totalitat del cost de l’obra que ha programat en tres anys. Les primeres inversions ja s’han incorporat al projecte de pressupost de la Generalitat que seran en el pròxim any i acabaran en 2025.

Ara, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i la resta de municipis afectats, hauran d’estudiar el projecte i aprovar-lo al ple.

L’alcalde de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha manifestat la seua satisfacció perquè la Direcció General de l’aigua haja finalitzat un projecte en què la Pobla venia reivindicant des de fa anys i que solucionarà els problemes d’acumulació de les aigües pluvials de diversos pobles i de l’autovia CV-35.

Garcia confia que “la Direcció General de l’Aigua i la resta d’administracions implicades complisquen amb els terminis previstos en els pressupostos de la Generalitat, ja que este assumpte afecta la seguretat de les persones”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà