Reunió de treball amb l’associació d’Entrepins per a continuar millorant la zona

entrepinos eliana

S‘han tractat diversos temes per a continuar ampliant els serveis i augmentar la qualitat de vida dels veïns

L’Ajuntament de l’Eliana ha acollit aquest matí una reunió de treball amb l’Associació de Veïns d’Entrepins. L’alcalde Salva Torrent, acompanyat per la tinenta alcalde, Marta Andrés, i personal tècnic ha mantingut una trobada per a continuar millorant la zona.

Entre altres assumptes, s’ha tractat sobre l’augment de càmeres de seguretat en diferents punts de la zona, així com una major presència policial en diferents hores del dia per a intentar reduir les infraccions.

Quant al nou sistema de recollida de residus urbans, s’ha informat l’associació que el sistema està implantant-se de manera progressiva. S’ha començat pel comerç i l’hostaleria, després continuarà pel nucli urbà i posteriorment passarà a les zones residencials. Es comunicarà amb el temps suficient quan el sistema vaja a implantar-se a Entrepins, a més, els educadors ambientals hauran de passar prèviament per les cases per a donar tota la informació i entregar el material necessari per a iniciar amb el nou sistema.

Així mateix, s’ha tractat en la trobada la pacificació del trànsit en diferents carrers de la zona. S’ha informat que existeix un projecte ja per a tot el municipi en el qual es preveuen 8 o 9 actuacions que milloraran amb esquena d’ase, pas de vianants elevats, coixí berlinés i millora de la senyalització vertical i horitzontal la seguretat a Entrepins.

La millora de l’avinguda d’Entrepins o la implantació de la xarxa d’aigua secundària, així com la CV-336 i el Projecte Guardià han sigut altres punts de l’ordre del dia que s’han tractat en la reunió.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà