Quatre agents s’incorporen a la Policia Local de La Pobla de Vallbona

policia local la pobla

El tinent alcalde ha donat la benvinguda

El tinent alcalde de la Pobla de Vallbona, Juan Aguilar, en nom de l’alcalde, ha donat la benvinguda i ha rebut als quatre nous efectius que s’incorporen a la Policia Local.

L’acte, que s’ha celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament, ha comptat amb la presència de Francisco Javier Nóvoa Martínez, Regidor de Recursos Humans, Activitats Econòmiques i Desenvolupament Local, l’Inspector Policia, Amadeu Lloréns; Maica Estellés, Tècnica de Secretaría i MªJesús Roch, Tènica de Recursos Humans. 

“Donar-vos la benvinguda a aquest ajuntament i al municipi que, segur, en poc temps coneixereu, igual que la bondat de la seua gent. Encara que és gran i molt disseminat, estem segurs que fareu una gran intervenció amb els nostres veïns i veïnes, per a la seua seguretat i per a garantir la seua tranquil·litat”, ha expressat Juan Aguilar, tinent Alcalde.


Així mateix, Amadeu Llorens, l’Inspector, ha expressat el seu agraïment per la incorporació i en rebre als nous companys que s’incorporen a la plantilla que compta ja amb un total de 41 efectius

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà