Noemí Morales (PSPV) presenta la seua candidatura a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona

pspv la pobla

En l’acte van participar Lola Celda i Ana Domínguez

El PSPV-PSOE ha celebrat la presentació de Noemí Morales com a candidata socialista a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona, una cita en la qual van participar la sotssecretària general i d’Igualtat del partit, Ana Domínguez, i la secretària general de la comarca de Camp del Túria, Lola Celda.

Ambdues van posar en valor la capacitat i fortalesa de Morales per a ser la pròxima alcaldessa del municipi i treballar “dia a dia pel futur de sa Pobla i dels seus veïns”.

La sotssecretària del PSPV-PSOE ha defensat que “el millor actiu que tenim els i les socialistes són els nostres alcaldes i alcaldesses, i Noemí el demostrarà amb fets” i ha remarcat que “serà ella la que liderarà un projecte de majories i buscar la confiança del seu poble”.

Els socialistes van destacar durant la presentació l’aposta que el Govern de Ximo Puig està fent per la Pobla de Vallbona on els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2023 destinen 2.322.43 euros que donaran resposta a moltes de les reivindicacions del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà