Puig: “La aliança entre l’ajuntament de La Pobla i la Generalitat pot fer que millore la vida de les persones”

El president de la Generalitat ha visitat l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona i l’empresa de cosmètics RBN

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha realitzat una visita a La Pobla de Vallbona on s’ha reunit amb l’alcalde de la localitat, Josep Vicent García, i el seu equip de govern, per tal de tractar qüestions “que tenen relació amb la Generalitat”. Puig ha apostat per una major complicitat amb les institucions locals per a fer efectives inversions necessàries per a la ciutadania.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i la Generalitat comparteixen “el mateix projecte de renaixement del poble valencià per a millorar la vida de les persones”, i ha explicat que per aconseguir aquest objectiu cal “ajustar cada vegada més la complicitat entre les institucions, per a fer efectives les inversions que cal fer”.

Ximo Puig ha realitzat aquestes declaracions en una visita a La Pobla de Vallbona, on s’ha reunit amb l’alcalde, Josep Vicent García, i el seu equip de govern, per tal de tractar qüestions “que tenen relació amb la Generalitat”. També a aprofitat per visitar les obres de remodelació que estan duent-se a terme dins de l’Ajuntament de la Pobla i conèixer de primera mà als funcionaris que treballen per a l’administració local.

En aquest sentit, ha assegurat que “eixa aliança entre l’ajuntament de La Pobla i la Generalitat pot fer que millore substancialment la vida de les persones”.

Després de la reunió al consistori, el president de la Generalitat ha visitat l’empresa valenciana RNB Cosméticos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà