Els fallers més joves creen la setena comissió

La Falla Josep Antoni de La Pobla de Vallbona aconsegueix el doblet en el XXIII Concurs de play-backs  i  el ninot indultat infantil

La Pobla de Vallbona compta aquestes Falles amb una nova comissió. La setena falla, batejada amb el nom de ‘Mas de Tous’ ha sigut creada pels fallers més joves del municipi, amb una mitjana d’edat d’entre 20 i 30 anys i s’uneix a la nòmina de comissions composta per la Falla Cervantes, Josep Antoni, Plaça del Mercat, Trinquet, Plaça Sant Jaume i la Falla Plaça de l’Hort.

De fet, la nova agrupació no té fallera major infantil perquè la més major té 8 anys, i la resta entre 1 i 5 anys. “Som tots fallers molt joves que encara tenim fills molt xicotets i per tant enguany només tenim fallera major”, explica el president de la Falla Mas de Tous, Narcís Roch, de 26 anys.

Seran els propis fallers els encarregats de confeccionar el monument infantil, mentre que la falla gran recuperarà la tradició de cremar els mobles vells la nit del 19 de març. “El casal era una antiga tenda de segona mà i hem aprofitat els mobles per a poder fer la cremà”, explica el president de la nova comissió.

La Falla Mas de Tous s’uneix a la nòmina de comissions falleres de la Pobla composta per la Falla Cervantes, Josep Antoni, Plaça del Mercat, Trinquet, Plaça Sant Jaume i la Falla Plaça de l’Hort.

Totes elles han participat en un intens cap de setmana previ a la setmana gran de les festes que va arrancar amb el XXIII Concurs de play-backs en el pavelló municipal, amb  una entrada d’1.400 persones, va continuar amb la inauguració de l’Exposició del Ninot i va concloure amb la Crida des de la balconada de l’Ajuntament.

La Falla Josep Antoni ha duplicat els premis en el concurs de play-backs en guanyar en la categoria infantil amb la cançó ‘Pinotxo’ i en categoria d’adults amb el ‘Tribut a Michael Jackson’.

La Falla Sant Antoni va tornar a repetir èxit amb un nou  premi, en aquest cas en l’Exposició del Ninot. El ninot de la falla infantil se salvarà de les flames al costat del presentat per la Falla de l’Hort que ha guanyat el primer premi de les falles grans.

Després del lliurament de premis de l’Exposició del Ninot, els fallers es van congregar enfront de l’Ajuntament des d’on  la fallera major infantil, Paula Zarzo i la fallera major Mayte Bochons, acompanyades pel president executiu de la Junta Local Fallera, Fran Esteban i el president nat, Josep Vicent García, van obrir oficialment les Falles de 2017.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà