El model de bioeconomia circular de Llíria presentat en l’Institut d’Enginyeria d’Espanya

simbiotic lliria madrid

L’alcalde de Llíria participa en una jornada sobre aprofitament energètic sostenible de masses forestals

El projecte SimBioTic, desenvolupat per l’Ajuntament de Llíria i que aborda un model de bioeconomia circular basat en l’aprofitament dels residus naturals agroforestals per a crear subministrament energètic sostenible, ha sigut recentment presentat en l’Institut d’Enginyeria d’Espanya. L’alcalde de la localitat, Manolo Civera, ha participat en una jornada tècnica del projecte Life+Enerbioscrub, un programa europeu que pretén minorar el risc d’incendis forestals mitjançant l’aprofitament energètic sostenible de masses forestals.

Civera ha exposat el cas de Llíria, amb la implementació de la fase inicial del projecte SimBioTic, que combina de forma intel·ligent i sostenible d’eficiència i estalvi energètics, recursos forestals propis, prevenció de la contaminació i els incendis forestals, gràcies al potencial de les tecnologies de la informació i la comunicació.

“A Llíria apostem pel món forestal com a proveïdor de productes i serveis del medi urbà, i en este cas ens aporta aconseguir energia neta i barata, ajudant a més a prevenir el risc d’incendis que amenaça constantment el nostre entorn natural” ha afirmat l’alcalde de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà