Llíria es prepara per a viure la seua gran cavalcada este divendres

Un instant de la cavalcada de Llíria de fa tres anys.

Enguany transcorrerà per les Termes romanes de Mura

Ja està gairebé tot a punt per a que els xiquets i xiquetes de Llíria, que esperen amb impaciència i il·lusió l’arribada dels Reis Mags, visquen la seua nit més màgica de l’any. Els prolegómens, com no, seràn el pròxim 5 de gener, amb una cavalcada que enguany té com a principal novetat la seua celebració en un marc incomparable, el de l’espai situat junt a les Termes romanes de Mura.

Un escenari que donarà un nou realç a esta tradicional cerimònia, a la que els xiquets i xiquetes oferixen les seues missives als patges, enviats especialment per a esta ocasió, des de terres molt llunyanes. Al mateix temps, es realitzaran tallers infantils i s’oferirà un berenar.

Els reis tenen prevista la seua arribada el divendres 5 a partir de les 17.30 hores. I desfilaran des de l’esplanada del centre de salut, en una comitiva que repartirà 500 quilos de caramels i milers de monedes de xocolate, amb la partcipació activa de més de 300 persones. El seu recorregut acabarà a la plaça Major.

Organitzada per la regidoria de Festes, la cavalcada de divendres compta també amb la participació de diferents col·lectius locals com  l’Associació d’Amics del Cavall, la Parròquia de Maria Mare, les confraries del Remei i la Cort de Maria, la Penya Arre, l’Escola de Dansa, les bandes juvenils de la Unió Musical i la Banda Primitiva, la Batucada de Llíria “PerkuValencia”, la Federació de Comerç, el Grup de Ball Al-hilal, els clubs de patinatge Llíria i Edeta, la Junta Local Fallera i les comissions falleres Pla de l’Arc, Avinguda dels Furs, Alpelic i Plaça Pedralba.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà