Escolars de Llíria participen en un taller de conscienciació mediambiental

Alumnes de quint de Primària dels col·legis de Llíria estan participant en el taller ‘El bosc, un bon amic del medi ambient’, proposta que forma part de les activitats creades en commemoració de l’Any Internacional dels Boscos.

Anna Alemany

L’objectiu d’esta activitat era conscienciar als més menuts de la importància de la massa forestal per al nostre ecosistema, així com de la seua protecció i conservació. Les regidories d’Educació i d’Atenció Ciutadana i Servicis s’han encarregat d’organitzar esta proposta formativa, que s’ha destinat als grups d’escolars que cada any participen en la celebració del Dia de l’Arbre i que enguany es celebrarà Llíria el divendres 25 de febrer.

D’esta manera, l’Ajuntament de Llíria se suma també a la commemoració de l’Any Internacional dels Boscos. Este taller, que és una de les accions formatives impulsades des del Consistori, mostra als jóvens estudiants diversos continguts relacionats amb els boscos, com els seus beneficis ecològics, la desforestació o el reciclatge de paper.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà