El govern municipal proposarà que els funcionaris tornen a la jornada de 35 hores

Els treballadors de Llíria podrien millorar les seues condicions aquesta legislatura

“Els treballadors i treballadores municipals de l’ajuntament de Llíria podran tornar a tindre la jornada setmanal de 35 hores”. Esta és la proposta que el Govern municipal presentarà en la pròxima Mesa General de Negociació i que l’alcalde, Manolo Civera, ha anunciat hui després de la trobada que ha mantingut amb el secretari general de la Federació d’Empleats i Empleades dels Serveis Públics d’UGT al País Valencià, Luis Lozano.

En la reunió, el dirigent sindical s’ha interessat per l’evolució de les polítiques que s’han dut a terme en esta legislatura per a millorar les condicions laborals de la funció pública local.

Civera ha destacat que amb la mesura anunciada “complim amb el nostre compromís d’atendre una de les reivindicacions més importants manifestades per les delegacions sindicals, com també hem fomentant les convocatòries de promocions internes perquè els nostres funcionaris puguen aspirar a llocs superiors”.

“La suavització de la Llei de racionalització de l’administració local, que restringia la posada en marxa d’altres millores de similar calat, ens ha permés igualment aprovar l’oferta d’ocupació pública més important dels últims anys”, ha explicat l’alcalde edetà.

“Al mateix temps, hem fet una aposta molt gran per la modernització de l’administració, estem per promoure processos de consolidació de les places d’interins de llarga duració i la posada en marxa de la carrera professional per a continuar millorant les condicions laborals de la plantilla municipal”.

En este sentit, Manolo Civera ha volgut recordar que l’ajuntament “sempre ha fet un gran esforç pressupostari per a complir, en el cas dels treballadors dels plans d’ocupació, amb les pujades en el Salari Mínim Interprofessional aprovades pel Govern d’Espanya”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà