Llíria formalitza la seua candidatura a Ciutat Creativa de la Unesco

Paco García a la sede d’Unesco Espanya.

L’Ajuntament ha presentat el seu projecte davant d’Unesco Espanya

La carrera de la candidatura de Llíria a Ciutat Creativa de la Unesco, en la modalitat de música, que ostenten 21 ciutats com Sevilla, Hannover, Liverpool, Bogotà, Medellín o Gant, continua endavant. L’Ajuntament de Llíria ha presentat la seua candidatura davant d’Unesco Espanya, amb un projecte que mostra el potencial del bagatge musical i docent de la ciutat en  este àmbit.

Segons l’edil de Cultura, Paco García, “hem aconseguit presentar un gran projecte que pretén projectar internacionalment el nostre saber fer i la capacitat per a generar excel·lents professionals, agrupacions i esdeveniments musicals”.

Garcia ha agraït el treball de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llíria i del Consell Assessor, així com el compromís i la col·laboració de tot l’entramat associatiu, pedagògic i musical del municipi. “Sense l’entrega de totes les persones que han participat en l’elaboració d’esta candidatura, haguera sigut impossible presentar un projecte de tanta qualitat”.

La candidatura de Llíria a Ciutat Creativa de la Unesco ha rebut el recolzament d’entitats autonòmiques com les Corts Valencianes, la Conselleria de Cultura, el Consell Valencià de Cultura, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i de músics, professors, directors i solistes de prestigi i el vistiplau de diferents entitats d’àmbit estatal i internacional com Berklee.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà