També els cartells de ‘Coalició Compromís’ son atacats per vàndals

El Camp de Túria
La guerra dels cartells electorals continua: després de les denúncies d’incivisme fetes des del PSOE i el PP, ara és la ‘Coalició Compromís’ la que eleva les seues queixes per l’actitud d’algunes persones que han trencat elements de la publicitat d’este partit.

José García

La ‘Coalició Compromís’ de Llíria ha denunciat les agressions i els atemptats que han patit els darrers dies els cartells electorals instal·lats en els punts escollits per la junta electoral. Els esmentats cartells amb les imatges de les persones que en formen part de la candidatura han estat, en molts casos, arrencats o esquitxats per culpa de l’incivisme que determinades persones “intolerants” han realitzat en els panells instal·lats en els 12 punts autoritzats.

El candidat a l’alcaldia de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Paco Garcia, ha qualificat com“falta de respecte” i l’atribueix a la “poca cultura democràtica” d’algunes persones, al temps que lamente estos fets denunciats “per part d’alguns individus que es dediquen a pegar papers damunt dels cartells o destrossar-los directament, la qual cosa diu ben poc de l’ètica i l’educació d’eixes persones”.  

L’alcaldable d’esta formació ha assegurat que “les discrepàncies en política s’han d’argumentar i la confrontació d’idees i projectes és la base de la democràcia, mentre que el vandalisme i la destrossa de material no és el camí per a conviure”.

Segons explica el candidat de ‘Coalició Compromís’, este tipus d’actituds “han de ser denunciades en tot moment” alhora que ha demanat a les forces de seguretat que “n’extremen la vigilància perquè no es tornen a repetir”.

Finalment, Paco Garcia ha assegurat els autors de les agressions que “el trencament de cartells no significa que ens votaran menys persones; al contrari, estos actes denoten preocupació d’alguns sectors pel fet que ‘Coalició Compromís’ puga ser una de les forces clau en la conformació del proper govern municipal”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà