‘Coalició Compromís’ denuncia problemes per carregar contenidors soterrats a alguns carrers de Llíria

El Camp de Túria
Des de la ‘Coalició Compromís’ de Llíria es denuncien les dificultats que està patint el camió del fem per poder replegar les deixalles dipositades als contenidors soterrars que s’acaben d’instalar a alguns carrers del municipi.

José García

Segons el portaveu d’esta formació, estos contenidors contenidors soterrats están causant certes “molèsties”; així, el que s’han ubicat al carrer Sant Josep “estan generant vertaders problemes al camió del fem per poder accedir a ells i te que realitzar maniobres un poc complicades abans d’entrar al lloc on s’han ubicat”, segons explica el portaveu d’esta formació política, Paco García.

“Els veïns del barri veuen com els operaris municipals, i més concretament el xofers dels camions de Residus Sòlids, han d’aprendre a saltar obstacles i fer marxa enrere amb una habilitat precisa entre vehicles estacionats a un costat i un altre, ja que el camió no pot circular i fer maniobra en l’encreuament on s’ha fet la construcció dels nous contenidors soterrats”, afig García.

“Sembla que ningú, a l’Ajuntament, pensa en termes d’operativitat i d’accesibilitat en temes com el de l’arreplegada del fem, tot i que este tipus de contenidors soterrats es podrien haver situat a altres carrers on es generaren menys problemes, tot i que hem esperat cinc anys perquè arribara la nova dotació d’estos contenidors”, comenten des de la ‘Coalició Compromís’.

 

1 Comment
  1. Sí clar, ara voldràs tu que els del PP damunt pensen…

    Això jo et dic com es fa. Entren al Google Maps, fiquen el mapa de Llíria i l’imprimeixen. Després van al Todo a Euro (antic Todo a Cien) i compren uns dards i un panell de suro. Van a l’ajuntament, col·loquen el panell de suro a la paret, el mapa de Llíria damunt, i van tirant els dards des de 2.15 metres (molt important la mesura). I depenent d’on es claven els dards, fiquen després els contenidors.

    No és conya, jo ho he vist. :-*

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà