Reclamen l’actuació del consistori per evitar accidents amb la tanca d’una propietat municipal

El Camp de Túria
Els representants de la formació política ‘Coalició Compromís’ a Llíria han denunciat l’existència d’una tanca, a la zona de Vall de Llíria, que és de propietat municipal i que es trova en un estat que afavoreix que es produisca algún accident.

José García

Segons expliquen fonts de ‘Colició Compromís’ edetana, a l’urbanització de la Vall de Llíria hi ha una parcel·la municipal on es troba una edifici que serveix de punt d’encontre i reunions de caràcter social de la localitat i de la pròpia urbanització.

“Esta parcel·la està rodejada d’una tanca metàl·lica rematada amb un ferros punteguts que, per obra d’alguns vàndals, han estat doblats cap a la vorera que envolta esta propietat municipal, fet que crea una situación de perill”, segons denuncien des de la ‘Coalició Compromís’.

Els membres d’esta agrupació política reclamen a la regidoria d’Obres del consistori edetà que “es prenga nota d’esta anomalia en el recinte municipal i es procedisca a la seua reparació abans de que es produisca un accident”.

 

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771