Llíria instal·la menjadores de fusta per a les colònies felines registrades

comedero felino Llíria

Dins del pla de protecció de les colònies

L’Ajuntament de Llíria ha instal·lat en diferents zones del municipi unes menjadores de fusta per a les colònies felines registrades pel propi consistori. D’esta manera, “des de la Regidoria de Benestar Animal continuem treballant per a millorar l’atenció dels felins i facilitar les tasques que desenvolupen les persones cuidadores”, ha manifestat la regidora responsable de l’Àrea, Mª Cruz García.

“Esta mesura s’emmarca en el pla de protecció i impuls de colònies felines registrades, en el qual cadascuna d’elles compta amb una o diverses persones col·laboradores degudament acreditades, que s’encarreguen d’alimentar i realitzar un seguiment de la salut dels gats”, ha explicat l’edila.

La menjadora disposa d’una zona ensostrada per a evitar que es vesse el menjar, i al seu torn protegeix el pinso de les inclemències del temps i contribueix al fet que no hi haja proliferació d’insectes, la qual cosa millora la neteja i higiene de les colònies felines identificades.

El registre de les colònies permet també major efectivitat en l’aplicació del mètode CER (captura, esterilització i retorn), amb l’objectiu de controlar la població felina evitant la reproducció descontrolada.

“Des de l’Ajuntament fem una crida a la col·laboració ciutadana per a evitar els actes vandàlics que puguen afectar el benestar dels animals, així com a les menjadores instal·lades”, ha conclòs Mª Cruz García.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà