Dia de l’Arbre: Planten 800 arbres al parc de Sant Vicent

La consellera Isaura Navarro ha participat amb els alumnes dels col·legis públics de Llíria

Llíria ha acollit este matí l’activitat principal, a la província de València, de la campanya ‘Arrelats a tu’ que promou la Generalitat amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre 2023.

 La consellera de Transició Ecològica, Isaura Navarro, ha assistit a l’acció de plantació de diferents espècies al Parc de Sant Vicent, acompanyada per l’alcalde de Líria, Joanma Miguel, i la regidora de Medi Ambient, Consuelo Morató.

Més 160 xiquets de quart de l’ESO dels col·legis Sant Vicent i Sant Miquel i de la Fundació del València Club de Futbol, han participat en esta activitat que servirà per a repoblar este espai natural del municipi. En total, s’han plantat 800 pins, quejigos i lledoners.

L’acció organitzada per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llíria ha comptat també amb la col·laboració del Consorcio Valencia Interior que ha subministrat el compost necessari per a plantar els arbres.

“La nostra ciutat s’ha sumat, un any més, a la celebració del Dia de l’Arbre que pretén també servir per a conscienciar als més joves en la conservació del nostre entorn natural i la sostenibilitat”, ha destacat la regidora de Medi Ambient, Consuelo Morató.

De la mateixa manera, “estes noves plantacions beneficiaran els ecosistemes i la biodiversitat de la zona”, ha recordat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà