Obert al públic el nou parc caní de “El Canó” a Llíria

El recinte estarà obert de 08.00 a 21:00 perquè els gossos puguen acudir

L’Ajuntament de Llíria, a través de l’Àrea de Benestar Animal, ha obert un nou parc caní en l’entrada a la zona del Poliesportiu de “El Canó”, al costat del que serà el futur Recinte Firal de la Ciutat de Llíria.

L’edil de l’àrea, Mª Cruz García, al costat de l’alcalde de la localitat, Joanma Miguel, i diversos regidors de l’executiu, han visitat el nou recinte on s’han fet els treballs de condicionament d’un solar perquè els cans puguen gaudir solts i realitzar activitats en el seu interior. Concretament, es tracta d’un espai de 1.860 metres quadrats de superfície, perimetrat amb 190 metres lineals de clos, amb una entrada de seguretat que compta amb doble porta d’accés.

Respecte als treballs realitzats, García ha explicat que s’han dut a terme tasques de tancat del parc caní, plantació d’arbres, instal·lació de diversos jocs, punt d’aigua amb una font adaptada als gossos, papereres i mobiliari urbà.

Finalment, la regidora ha destacat que aquesta actuació se suma a altres mesures que des de l’Ajuntament s’estan duent a terme per a ampliar la xarxa de parcs canins al municipi i potenciar el benestar animal.

Per la seua part, l’alcalde de Llíria ha manifestat que, esta nova infraestructura ve a ratificar el compromís de Llíria amb el benestar animal i amb donar resposta a les demandes ciutadanes sobre la dotació d’esta mena d’instal·lacions les quals esperem poder continuar ampliant en un futur pròxim en altres parts de la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà