Sant Antoni de Benaixeve estrena un nou centre esportiu

Este pròxim divendres el municipi podrà gaudir d’un espai amb diverses oportunitats esportives

Visita la galeria de fotos del CDMSAB

El municipi de Sant Antoni de Benaixeve estrenarà aquest pròxim divendres, 1 de setembre, un nou espai esportiu municipal òptim per a totes les edats. Situat davant del camp de futbol, atorga a la localitat un centre d’última generació i amb una gran accessibilitat, ja que compta amb un aparcament per a 50 places.

Aquest centre té diferents espais per a realitzar, tant activitats individuals com en grup. Múltiples activitats dirigides, com a ioga, pilates, cross Hit, aiguagim, cicloindoor, Fit Pump, circuit metabòlic, cardio box, GAP, ball llatí o Zumba.

Així mateix, també sessions de musculació amb assessorament en sala i piscina.Amb una gran varietat de tarifes, des de 24,90 euros al mes, tots els usuaris podran gaudir d’aquest nou centre esportiu municipal, així com els diferents bons de sessions en els diferents espais disponibles.

Sergio Lafarga, coordinador del centre, explica les qualitats del nou espai esportiu, “tenim maquinària de primer nivell, una de les piscines amb major equipament i lluminositat, un grup humà amb llarga experiència, on l’únic objectiu de tot el nostre equip és oferir salut, benestar i felicitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà