Llíria compta amb un nou servei de manteniment de clavegueram

L’empresa Aqlara gestionarà les incidències de tot el municipi

Aqlara serà la nova companyia encarregada del servei municipal de manteniment del clavegueram i sanejament públic de Llíria. L’empresa ha obert ja una oficina d’atenció a les persones usuàries que estarà situada al carrer Rascanya núm. 10.

Segons ha anunciat la regidora del Cicle de l’Aigua, Mª Cruz García, des d’este estiu, “l’empresa Aqlara Cicle Integral de l’Aigua és l’encarregada de gestionar les incidències que puguen sorgir en la xarxa municipal de sanejament públic, comptant amb personal per a l’atenció directa de les reclamacions i d’operaris per a fer el seguiment i control del sistema de clavegueram que actualment existeix al terme municipal”.

García ha informat que l’oficina d’atenció obri els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 8.00 a 14.00 hores, i els dimarts i dijous també de 15.00 a 19.00 hores. Els dijous al matí només hi haurà atenció telefònica. Els telèfons de contacte seran per a consultes generals el 900060197 i per a urgències el 900060198. També es podran enviar consultes via correu electrònic a lliria@aqlara.com.

L’edila del Cicle de l’Aigua ha detallat que, dins de la contractació del servei, la concessionària haurà d’actualitzar el Reglament Municipal del Servei, que inclourà entre altres, el Protocol d’Actuació d’Emergències, així com les modificacions o actualitzacions que es consideren convenients; realitzar un inventari i diagnòstic actualitzat de les infraestructures i instal·lacions de la xarxa existent, implantar un Sistema d’Informació Geogràfica (SIG), amb la cartografia de xarxes i elements georeferenciats i separats temàticament per capes; i la redacció del Pla Director del Servei de Clavegueram i Sanejament del terme municipal.

A més, també correspondrà a la concessionària la vigilància i control d’abocaments d’aigües residuals no domèstiques a la xarxa de clavegueram, així com la col·laboració amb l’Ajuntament de Llíria en l’aplicació de l’Ordenança Municipal de Tractament i Abocaments d’Aigües Residuals, i del Reglament de Prestació del Servei Municipal.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Joanma Miguel, que ha visitat la nova oficina d’atenció a les persones usuàries, ha destacat que “este era un compromís que s’havia adquirit amb els veïns i que s’inicia en este nou mandat executant-lo de manera efectiva, i a través del qual es podrà fer una radiografia de les xarxes existents, tindre un manteniment actiu durant tot l’any i detectar els problemes existents per a poder abordar solucions de futur”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà