Llíria premia als alumnes amb millor expedient i als professors jubilats

lliria educación

L’Ajuntament se suma al Dia de la Ciutat Educadora amb un homenatge a la comunitat educativa

L’Ajuntament de Llíria va celebrar, ahir, en el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, un acte d’homenatge a la comunitat educativa de la població. L’alcalde Joanma Miguel i la regidora d’Educació Juani García, junt amb altres membres de la Corporació municipal, van entregar diverses distincions per a destacar el treball de les persones que formen part d’ella.

Joanma Miguel, que va llegir el manifest institucional d’esta jornada que portava per lema “La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora”, va assenyalar que es “tracta d’un merescut reconeixement tant al professorat que amb la seua labor en l’ensenyament han contribuït a formar als nostres joves i fer una societat millor, com a l’alumnat que s’esforça cada dia en el seu aprenentatge”.

Amb motiu de la seua jubilació en el curs 2022-2023, el Consistori va distingir als professors i professores Llúcia Lerma, Elvira Ibáñez i Claudi Benlloch de l’IES Camp de Túria; Natividad Cervera del CEIP Sant Vicent; i Francisco Benedito de l’IES Laurona.

lliria educació

D’altra banda, també va entregar un reconeixement a l’alumnat guardonat enguany amb els premis extraordinaris al rendiment acadèmic de la Conselleria d’Educació. En l’etapa de Primària han sigut Mario Vela i Emma Martínez (Col·legi Santa Ana); Daniela Pina i Marc Sánchez (CIEM Unió Musical); Borja Castellano, Javier Pitarch i Lucas Vergara (Col·legi Francisco Llopis); i Emma Sevilla, Laia Rodilla i Mar Jornet (CEIP Sant Vicent). A més, pels seus resultats acadèmics, també s’ha valorat el treball de Lorena Fajardo, Valeria Portolés i AdityaAditya del CEIP Sant Miquel.

En Secundària , van rebre esta distinció Greta Engi, Carla Navarro i Ángela Veses (Unió Musical); Martina Pérez, Marina Tomás i Blanca Zanón (Francisco Llopis); Jorge Iglesias, Marcos Galeano i EleonoraKrupenco (Santa Ana); i Paula Torrico (IES Camp de Túria). De la mateixa manera, es va reconéixer pel seu rendiment acadèmic a Aleix Miguel, Bernard Ros i Mar Castillo de l’IES Laurona.

Reconeixement a projectes educatius

L’Ajuntament de Llíria va voler distingir diferents projectes desenvolupats en els centres educatius de la localitat. D’esta manera, s’ha premiat al professorat i alumnat participant en els curts “Caso ODS” i “La falsa verdad” del Col·legi Francisco Llopis i “NoticiasInterEdeta” del Santa Ana, presentats al programa de la Fundació FAD Joventut, així com a l’equip energètic del CEIP Sant Vicent dins del Programa 50/50 de l’Estratègia Reacciona.

La regidora d’Educació, Juani García, ha destacat que per a Llíria, “com a membre de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, és un orgull que els nostres centres educatius desenvolupen projectes que van més enllà de la pròpia escola i serveixen per a formar als nostres joves en conscienciació sobre hàbits saludables, solidaritat, medi ambient, convivència intercultural, igualtat o els Objectius de Desenvolupament Sostenible, entre altres”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà