L’exalcalde de Ciutadans de Loriguilla fitxa com a candidat del PP

alcaldeloriguilla
Sergio Alfaro. FOTO: PAU TINEO.

Sergio Alfaro va perdre l’alcaldia per la moció de censura dels regidors del PP i del PSPV

El *exalcalde de Ciutadans de Loriguilla, Sergio Alfaro, serà el nou candidat del PP a l’alcaldia del municipi de Camp de Túria en les eleccions del 28 de maig. Així ho ha anunciat el mateix Alfaro en una carta dirigida als veïns de Loriguilla.

El fins ara portaveu del grup municipal Ciutadans a l’Ajuntament de Loriguilla es va donar de baixa com a afiliat en el partit després de passar a l’oposició després de la moció de censura presentada pels exregidorss del PSPV i del PP.

Després de la seua marxa de la formació taronja va mantindre reunions amb l’adreça provincial i comarcal del PP i “després de consultar amb el seu entorn familiar i equip municipal” va decidir fer el pas per a formalitzar la seua alta “al projecte popular de Vicente Mompó i Carlos Mazón”, segons exposa en la citada carta.

D’aquesta manera, “després del suport rebut per l’actual direcció comarcal, provincial i autonòmica del PP seré candidat a l’alcaldia a través d’un projecte que pretén unir experiència, joventut dinamisme i gestió sota un mateix paraigua, la lleialtat a Loriguilla”.

El nou candidat popular ha agraït la confiança de “companys populars de diverses localitats de la comarca” i el “suport permanent dels veïns”, al qual va dirigit l’escrit.

Quant al seu projecte afig que és “fonamental que puguem treballar a través d’un projecte sòlid, transversal que sume i que no busque la confrontació ni la divisió”.

Ara, el comité electoral del PP a la província de València ha de ratificar a Sergio Alfaro com el seu candidat a Loriguilla, una cosa amb la qual es venia especulant des que va perdre l’alcaldia passat el 18 juny.

En aqueix moment el PP es va quedar sense representació en el consistori en marxar-se l’actual alcaldessa, Montse Cervera, i els altres dos regidors populars per a passar a formar part de l’equip de govern amb els dos ex regidors del PSPV.

En el si del grup municipal Ciutadans la moció de censura també va provocar l’eixida del regidor Javier Cervera que va tramitar la seua baixa del partit per a continuar amb l’acta com a regidor no adscrit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà