Desallotjats els treballadors d’una nau de Mercadona a Riba-roja per un incendi

El foc s’ha declarat a les 19 hores a l’Oliveral

Els treballadors d’una nau de Mercadona a Riba-roja han sigut desallotjats al voltant de les 19 hores en declarar-se un incendi, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

La instal·lació es troba en el polígon l’Oliveral de la citada localitat i fins a la zona s’han desplaçat set dotacions de bombers i diverses unitats de comandament.

Les flames s’han declarat al voltant de les 19 hores en una nau aïllada dins d’un recinte operat per aquesta signatura de distribució, segons els bombers, que indiquen que l’empresa els ha informat la seua arribada que els treballadors havien sigut evacuats.

Des de Mercadona s’ha informat que l’incendi afecta a una de les naus de secs (productes de no són frescos) del bloc logístic de Riba-roja de Túria i s’ha subratllat que els treballadors han sigut desallotjats quan han sonat les alarmes, per la qual cosa no s’han produït danys personals.

En el moment de declarar-se les flames, afigen, s’havia servit a la pràctica totalitat de les botigues, i una vegada finalitze el treball dels bombers es procedirà a avaluar la situació i a determinar les causes de l’incendi, que de moment es desconeixen.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà