Riba-roja aconsegueix les 19.276 afiliacions a la Seguretat Social

Les contractacions registrades el mes de juny passat s’han incrementat, a més, en un altre 18’4%

Les afiliacions a la Seguretat Social han augmentat fins a un 3’35% en els primers cinc mesos de 2023 a Riba-roja de Túria amb una cotització laboral i se situa ja en 19.276 persones ocupades en el terme municipal. Les contractacions registrades el mes de juny passat s’han incrementat, a més, en un altre 18’4% en aquesta localitat.

Les dades donades a conéixer pel Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions demostren una evolució positiva en el cas de Riba-roja de Túria en la qual les afiliacions laborals han passat de les 18.656 registrades al gener d’enguany a les 19.276 afiliacions del mes de maig passat, és a dir, un augment del 3’3% després d’incrementar-se en un total de 620 noves afiliacions en el mateix període de temps analitzat.

Les xifres de l’Estat certifiquen una tendència positiva més enllà d’enguany fins al punt que si es compara amb el mateix període de l’exercici de 2022 l’increment se situa en 999 persones més amb una cotització a la Seguretat Social. De les 18.277 afiliacions laborals que es van registrar al maig del passat any 2022 s’ha passat a les 19.276 afiliacions del mateix mes d’enguany, un 5’4% d’increment percentual global.

Les afiliacions a la Seguretat Social corresponents al règim general representen el gruix sobre el total, amb 17.315 sobre les 19.276 registrades el mes de maig passat, és a dir, un 89’8% en termes globals. En aquest apartat, l’augment és major si es comparen les 15.533 afiliacions socials corresponents al mes de gener del passat any 2022 amb les 17.315 registrades al maig d’enguany.

Les dades d’afiliació a la Seguretat Social es completen amb els corresponents a la contractació laboral registrada a Riba-roja de Túria el mes de juny passat, fixada en 1.458 en total, segons les xifres de Labora, l’entitat autonòmica encarregada de la gestió sobre l’ocupació i la formació en la Comunitat Valenciana. L’augment de les contractacions ha sigut una realitat creixent des de principis d’aquest mateix any.

De fet, la contractació laboral des d’el mes de gener passat quan es van registrar 1.231 en total ha passat als 1.458 contractes formalitzats al juny. D’ells hi ha 928 que corresponen a homes mentre que els 530 restants són de dones, segons es constata en les estadístiques publicades per Labora. L’increment entre tots dos períodes de temps aconsegueix el 18’4% més, amb un augment dels 257 contractes incrementats.

La reforma laboral impulsada pel Govern que aposta per una major estabilitat en l’ocupació entre la població s’ha traslladat, també, en les noves contractacions que s’han registrat al llarg dels últims mesos a Riba-roja de Túria, amb nivells substancials registrats en la localitat molt superiors als que han tingut lloc abans de la citada reforma laboral.

D’aquesta manera, els contractes indefinits s’han duplicat a Riba-roja de Túria des de principis de l’any 2022 en passar de registrar-se 202 el mes de gener als 495 contractes indefinits el mes de juny passat, és a dir, s’aconsegueixen xifres de fins al 145% entre tots dos períodes de temps. L’objectiu principal és erradicar la temporalitat en l’ocupació entre la població de Riba-roja de Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà