L’Arquebisbe presideix la missa major de les festes patronals a Riba-roja

fiestas ribarroja

El rector Ricardo Estrems s’acomiadarà de Riba-roja el 23 de setembre

L’arquebisbe de València, Enrique Benavent, ha oficiat hui, a Riba-roja de Túria, la missa major de les festes patronals en honor del Santíssim Crist dels Afligits.

Aquesta vesprada continuaran els actes de les festes amb la solemne processó pels carrers ha indicat Ricardo Estrems, rector de l’Asunción de La nostra Senyora de Riba-roja de Túria.

La missa ha sigut concelebrada per Estrems, que aquesta setmana ha pres possessió del seu nou càrrec com a vicari episcopal de la rectoria Montcada-Sagunt, i per Agustín Alcayde, vicari episcopal de Llíria-Requena-Ademuz, juntament amb nombrosos sacerdots.

Estrems deixarà de ser rector de Riba-roja de Túria després de la missa de comiat que tindrà lloc el pròxim 23 de setembre.

Els actes de la festa del Crist, organitzada per la confraria enguany, prosseguiran demà 15 de setembre amb la missa en sufragi dels confrares difunts en la parròquia a les 20 hores.

Una vegada finalitze, se celebrarà l’entrada de les Doloroses 2024 i el trasllat de la imatge del Crist dels Afligits des de l’altar major fins a la capella de la Comunió.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà