Vox també nega que formen part del govern de Sant Antoni de Benaixeve

ayuntamiento sab camp de turia

La pàgina web de l’Ajuntament ha modificat la publicació de la corporació municipal

Després que l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve publicara en la seua pàgina web la nova corporació municipal en la qual apareixien els noms dels regidors de Guanyem SAB, Vox i dos dels tres del PP com a “delegats” s’han anat succeint les reaccions entre les formacions que van donar suport a la investidura.

El primer ha sigut Guayem -Compromís, Plataforma, Podemos-, que a través del seu portaveu Pau Andrés, ha negat que formen part hui dia de l’equip de govern i ha atribuït aqueixa informació a “un error” en la pàgina web municipal.

També ha desmentit la informació publicada en la pàgina oficial del consistori Vox. Ho han fet publicant en les seues xarxes amb el següent missatge: “Des del grup polític Vox Sant Antoni de Benaixeve volem comunicar que és absolutament errònia l’afirmació per part d’uns certs mitjans de premsa que nosaltres formem part del govern de SAB”.

Després que saltara la informació als mitjans de la web municipal ha sigut modificada i han desaparegut dels sis regidors que encapçalen el llistat la paraula delegat davall de cadascun dels noms i s’ha substituït pel partit de cadascun d’ells.

En el cas d’AISAB, tots ells estaven com a Grup Municipal Agrupació Independent de Sant Antoni de Benaixeve en el cas del tercer edil del PP, va ser inclòs també posteriorment, ja no apareixia.

No s’han manifestat els dos regidors del PP que van votar a favor de la nova alcaldessa que ha de formar el seu nou equip de Govern que encara és una incògnita que es resoldrà en el ple d’organització.

Fins al moment l’alcaldessa té totes les competències, ja que és l’única representant del seu partit i tots els altres estan de moment en l’oposició: AISAB amb cinc regidors; PP amb tres; i Guanyem i Vox amb dos cadascun.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà