Les mascotes desfilen en la benedicció amb motiu de Sant Antoni Abat

sant antoni sab

Desenes de veïns s’han sumat a aquesta trobada

Desenes de veïns de Sant Antoni de Benaixeve han participat aquest diumenge en la popular benedicció d’animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat.

La cita ha arrancat des del carrer Coll Vert on els residents, i les seues mascotes, han realitzat un passeig fins a la residència, acompanyats per la Societat Musical del municipi.

Ja enfront del centre de majors ha començat la benedicció, un moment de recolliment on s’ha honrat a les mascotes, i que ha estat oficiat pel rector de la residència acompanyat d’un diaca.

Com a fermall d’or a l’acte, s’ha dut a terme una demostració de domatge de cavalls, una de les novetats d’enguany que ha acostat al públic aquest art de comprensió entre geneta i muntura.

En la benedicció han participat també diferents comerços i associacions vinculades amb el món animal, la qual cosa ha convertit a la cita en una gran trobada solidària en el qual compartir l’empatia, l’amor i el respecte pels animals. 

L’alcaldessa Eva Tejedor ha expressat el seu entusiasme perquè la benedicció dels animals, en la seua segona edició, “ha superat les expectatives amb una gran participació” i ha posat en valor “la importància de recuperar tradicions com aquesta i consolidar i fer créixer aquesta cita que cada vegada atrau a més veïns”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà