Investigat per tretze robatoris de màquinaria i vehicles en naus industrials

En les localitats de Llíria, Vilamarxant, Pedralba, Benaguasil i Casinos

La Guàrdia Civil ha investigat a un home especialitzat en robatoris de naus industrials i vehicles agrícoles, a les comarques de Camp de Túria i la Serrania.

L’operació “Trace” ha permés investigar a un home que en un període molt curt de temps s’havia especialitzat a robar vehicles agrícoles, camions grues, furgonetes, vehicles tipus quad i tractors, els quals eren usats en hores posteriors per a robar en altres naus industrials amb major seguretat.

El mes de març passat després del robatori d’un transformador, els agents van aconseguir localitzar una parcel·la en l’interior de la qual es trobava el transformador sostret.

Després de realitzar una entrada i registre a l’interior de la parcel·la es van localitzar una gran quantitat d’objectes robats, entre ells plaques solars, una caravana, un tractor, dos quads i un important nombre d’eines.

Posteriorment, als voltants de la parcel·la objecte de la investigació es van localitzar dos camions, un remolc i una furgoneta, tots aquests vehicles sostrets.

Després de l’aprehensió dels objectes, es va procedir a informar el ciutadà de víctimes del delicte i posterior lliurament d’aquests als seus legítims propietaris.

S’ha investigat a un home de 36 anys i de nacionalitat espanyola, per cometre almenys 13 fets delictius entre els quals es troben: robatoris amb força, furt, robatori i ús de vehicles i tinença il·lícita d’armes.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà