El PSPV i Compromís signen el pacte a Serra que dona l’alcaldia a Alicia Tusón

pacto serra

Sumen majoria absoluta amb sis regidors

El PSOE de Serra i Compromís han arribat a un acord de governabilitat per als pròxims quatre anys, revalidant l’alcaldia a la candidata socialista, Alicia Tusón. La suma dels resultats de totes dues formacions ascendeixen a 6 regidories, el necessari per a aconseguir formar equip de govern; 5 del PSOE i un de Compromís.

Després de la signatura d’aquest pacte, Alicia Tusón, cap de llista de la formació socialista, aconsegueix revalidar l’alcaldia que ostenta des de 2017. Per a Tusón aquest acord és essencial «per a continuar fent de Serra un municipi que avança, i que implementa polítiques en benefici de totes i tots.»

Per al PSPV de Serra, “la importància resideix a mirar pel futur i el benestar de tot el nostre veïnat. La ciutadania va parlar el passat 28 de maig i ens va encomanar un govern de progrés per al nostre poble”, afirma l’alcaldessa.

D’aquesta manera, Serra tindrà un nou govern de coalició per als pròxims 4 anys. Un equip conformat per persones que s’incorporen al govern municipal per primera vegada i a les quals els acompanyen «unes altres amb un bagatge i experiència en la gestió municipal molt rellevant en el nostre municipi», sentència Tusón.

L’alcaldessa posa l’accent que aquest acord és el més assenyat per a complir «la responsabilitat de govern que ens ha encomanat el poble i que hem de retornar mirant cap al futur, aconseguint més oportunitats i millorant la qualitat de vida de totes les persones que formen part de Serra visquen on visquen.»

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà