València elimina el dia 30 l’ORA en zona blava a mig dia i des de les 20

Suposarà 1,8 milions d’euros per als usuaris

L’Ajuntament de València eliminarà a partir del 30 d’octubre el pagament de l’ORA en zona blava entre les 14 i les 16 hores i des de les 20 hores, una mesura que suposarà 1,8 milions d’euros per a la ciutadania, segons ha explicat l’alcaldessa, María José Catalá.

L’empresa adjudicatària haurà d’adaptar abans del pròxim dilluns la programació, tant de parquímetres com de l’aplicació informàtica, perquè no permeten el pagament de la taxa en la zona d’estacionament regulat, la zona blava de València, en eixes franges horàries.

Així mateix, s’haurà de substituir en tots els parquímetres la informació que mostra de manera visible l’horari regulat i adaptar la senyalització vertical al nou horari i els dissenys gràfics que siga necessari per a informar la ciutadania, segons han informat fonts municipals.

L’alcaldessa ha assenyalat este dilluns que l’acord per a eliminar el pagament de l’ORA en zona blava a la ciutat a mig dia i a partir de les huit de la vesprada a partir de la setmana vinent “respon al compromís del Govern d’ajudar els ciutadans a estalviar en mobilitat”.

Catalá ha explicat que estes noves franges “lliures de pagament” en l’horari de la zona d’Ordenança Reguladora d’Aparcament (ORA), en concret durant 3 hores, suposaran “un estalvi de 1,8 milions d’euros a l’any per als ciutadans”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà