Trobat un nou cos que eleva a 10 els morts en l’edifici cremat a Campanar

Minut de silencia en plaça de l’Ajuntament de València

La policia científica i judicial ha localitzat aquest dissabte al matí un nou cos en l’edifici cremat en el barri de Campanar, la qual cosa eleva a 10 el total de víctimes mortals d’aquest sinistre, segons ha informat la Delegació de Govern en la Comunitat Valenciana.

A primera hora d’aquest dissabte han tornat a entrar a l’interior de l’edifici sinistrat agents de la brigada de la policia científica i judicial per a inspeccionar-ho i han localitzat un nou cos, que se suma als nou trobats aquest divendres i que correspondria a l’única persona que estava desapareguda.

En concret, en la nova inspecció de l’edifici han participat agents de la Policia Nacional compostos per un equip multidisciplinari de la Comissaria General de Policia Científica de Madrid i de la Brigada Provincial de Policia Científica de València i unitats d’investigació de Policia Judicial.

Al costat d’aquestes Unitats es troba un equip forense, tots ells coordinats per l’autoritat judicial, per a continuar les labors d’identificació de les víctimes i amb la investigació de les causes de l’incendi, en unes actuacions que estan baix secret de sumari.

L’alcaldessa de València, María José Catalá, ha presidit aquest matí en la plaça de l’Ajuntament els minuts de silenci, que han acabat amb un aplaudiment, per les deu víctimes mortals d’aquest incendi, un acte al qual han assistit diversos dels afectats pel sinistre, així com la ministra Diana Morant; el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo; el president de la Generalitat, Carlos Mazón o l’expresident Ximo Puig.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà