Vilamarxant instal·la papereres de recollida selectiva en les instal·lacions públiques

Estan col·locant-se als edificis on hi ha major afluència de veïns i veïnes

L’Ajuntament de Vilamarxant, amb la col·laboració d’Ecoembes, està instal·lant en diferents dependències municipals papereres de recollida selectiva de residus per promoure el reciclatge en les instal·lacions públiques.

Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat on ha detallat que estan col·locant-se 8 parelles de papereres als edificis on hi ha major afluència de veïns i veïnes, com ara les instal·lacions consistorials o l’EPA. Hi ha dipòsits blaus, destinats a envasos de paper i cartó; i grocs per envasos lleugers de plàstic, llandes i ‘briks’.

Amb esta iniciativa, des del consistori es pretén conscienciar els treballadors i treballadores municipals i tota la població sobre la importància de reciclar, així com “motivar a la ciutadania perquè aprenga a realitzar un ús correcte de les papereres a l’hora de separar els residus, tant a les seues llargs com fora d’estes”, destaca la regidora de Comunicació, Amparo García, qui també explica que “volem que els treballadors i treballadores municipals s’impliquen en esta tasca conscienciadora, que siguen un exemple i que traslladen estes bones pràctiques a tot el veïnat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà