Mireia Vives i Borja Penalba emplenen Vilamarxant de bona música

vives-penalba-vilamarxant

3r Cicle comarcal Ovidi Montllor

El passat diumenge, Mireia Vives i Borja Penalba van omplir la Casa de la Cultura de Vilamarxant que va acollir un recital emmarcat del 3r Cicle comarcal de música Ovidi Montllor, en una actuació organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat on ha assegurat que els dos cantautors van interactuar amb les persones assistents presentant i fent partícip el públic de cada tema que van interpretar.

Este recital de música en valencià va incloure moltes peces dedicades a la dona, temes del seu primer disc “L’Amor fora de mapa” i la presentació del seu darrer treball “Línies en el cel elèctric”, amb cançons amb molt de sentiment i d’altres més alegres com la rumba “Casablanca”. A més, van interpretar-hi algunes de les peces que, ahir mateix, van sonar en l’inici de les emissions de la nova televisió autonòmica “A punt”, on ells van ser uns dels artistes convidats.

Així, durant la vesprada van intercalar cançons de tots els estils, algunes d’elles amb molt de sentit de l’humor. També van fer un record a l’artista que dóna nom al cicle, amb la coneguda “Homenatge a Teresa”, d’Ovidi Montllor. El concert va finalitzar amb la Casa de la Cultura en peu i molta gent ballant al ritme de la famosa cançó “Love is in the air“, versionada pels dos músics.

Cicle Ovidi Montllor

Vilamarxant s’ha sumat a este cicle de concerts de música en valencià per tercer any consecutiu. Un projecte que està recorrent la comarca de l’1 al 23 de juny i que compta amb el suport de la Diputació de València que subvenciona el certamen a través dels programes de l’àrea de Cultura, SARC, dedicat als projectes intermunicipals.

A banda del concert d’ahir, el pròxim dissabte, 16 de juny, el Parc Maldonado de Riba-roja de Túria acollirà l’actuació d’Òscar Briz (23 h) i el cicle es tancarà el dissabte 23 de juny, amb Andreu Valor i el Cor de l’Eliana a la Torre del Virrei d’este municipi (22.30 h).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà