Les entitats esportives no pagaran per usar les instal·lacions municipals

L’Ajuntament de Vilamarxant ha modificat l’ordenança del preu públic

L’Ajuntament de Vilamarxant ha modificat l’ordenança reguladora del preu públic per la utilització d’instal·lacions esportives perquè les entitats no paguen per fer ús d’elles.

D’esta forma, no estaran subjectes al pagament del preu públic regulat, les entitats amb seu social a Vilamarxant i degudament registrades que desenvolupen la seua labor esportiva en les instal·lacions pròpies de la seua activitat que es regiran per l’acord adoptat per la Junta de Govern. Este acord es va aprovar en l’últim ple de l’Ajuntament de Vilamarxant, celebrat el passat 29 d’octubre.

Manolo Bernad, regidor d’Esports i Medi Ambient de Vilamarxant, va explicar que aquesta mesura s’ha dut a terme per a “adaptar l’ordenança a la realitat del poble, ja que en l’anterior tot veí o associació havia de pagar per l’ús de les instal·lacions municipals”.

“Encara que en els últims anys no es cobrava a les associacions, ara s’ha regularitzat esta situació perquè el seu ús estiga dins de la legalitat”, va agregar Manolo Bernad.

D’altra banda, també s’han ampliat les bonificacions per als veïns, ja que els posseïdors del carnet jove tindra un descompte del 10 per cent i totes les famílies tindran una bonificació progressiva, que oscil·la entre 10 el 30 per cent, segons els membres de la unitat familiar. També es manté el descompte per a jubilats, pensionistes i persones amb discapacitat.

Finalment, el consistori de Vilamarxant ha escoltat les demandes dels usuaris en diferents àmbits i es farà efectiva la baixada del preu únic anual i semestral del gimnàs i els usuaris dels cursos de la piscina tindran dret a l’ús de la sala de musculació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà