Vilamarxant presenta la nova APP municipal de turisme

app turismo Camp de Túria

Els usuaris podran preguntar en temps real possibles dubtes

L’Ajuntament de Vilamarxant va presentar ahir la nova APP municipal de turisme que ofereix una infinitat d’utilitats per als veïns així com a les persones que visiten la localitat.

Els turistes tenen al seu abast importants funcionalitats que els permetran conéixer rutes, mapes, paratges o comerços del terme municipal, així com preguntar en temps real els dubtes que els puguen sorgir durant la seua visita.

Així mateix, esta renovació de l’aplicació municipal serveix perquè els usuaris interactuen directament amb els serveis de l’Ajuntament només fent click en el seu terminal mòbil.

Les persones de Vilamarxant, entre altres opcions, poden enviar incidències, adquirir les invitacions per als esdeveniments culturals i consultar tota la informació municipal a través dels bàndols i les diferents seccions.

En un futur pròxim, els veïns també reservaran les instal·lacions municipals, adquiriran en els comerços locals amb els avantatges d’una targeta de fidelització i compraran i recarregaran els seus bitllets de transport.

L’Ajuntament de Vilamarxant ha fet una important aposta per la realització d’esta nova aplicació, la inversió de la qual ha sigut de 18.000 euros. L’Agència Valenciana de Turisme, a través d’una subvenció de 10.300 euros, i la pròpia corporació han sufragat el cost total.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà