Vilamarxant obri dos parcs canins de mil metres quadrats

L’ajuntament realitzara cursos per a aprendre a usar els recintes

La població de Vilamarxant ja compta amb dos parcs canins en el límit del nucli urbà perquè els veïns tinguen un lloc apropiat perquè les seues mascotes gaudisquen.

Després de la proposta per part de la ciutadania, l’ajuntament de Vilamarxant ha fet efectiva esta iniciativa gràcies a la creació de dos parcs canins de mil metres quadrats cadascun.

Cada recinte per a les mascotes compta amb una font, bancs per als amos dels cans, dispensador de borses per a excrements i una doble porta per a evitar que els gossos s’escapen.

Estes instal·lacions, en paraules d’Amparo García, regidora de Participació Ciutadana, serviran perquè els gossos puguen socialitzar entre ells i gaudir dels seus passejos.

“En cap cas són una guarderia per a gossos. Estos recintes compten amb unes normes que han de complir-se per al correcte ús de les instal·lacions i perquè els animals tinguen l’oportunitat de gaudir durant els seus passejos en unes condicions adequades”, va dir la regidora.

“La inauguració d’estos parcs canins ens permet tornar a posar l’accent en la campanya de civisme de recollida d’excrements perquè a tots ens agrada tindre nets els carrers de la nostra localitat”, va afegir García, qui va indicar que durant les pròximes setmanes es realitzaran cursos per a veïns perquè aprenguen a usar estos recintes destinats a les mascotes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà